Saturday, December 02, 2006

Blogger playing up

The 'compose' toolbar is gone when I try to make posts so I can't put up pictures or links or change the font or anything. I haven't changed my settings. Does anyone know how to fix this problem? The help page hasn't been much help.

8 comments:

Dave said...

It was working for me this morning, so I don't really know. Are you beta?

Dave said...

Ah, I see from the address bar that you are. I'm not. Thought I'd wait until they've ironed out all the wrinkles on test-dummies.

Not that you're a dummy.

Or wrinkled.

In that case, though, I do think I have the solution for you:

This is a beta problem.

realdoc said...

thanks dave...

Timorous Beastie said...

I have the same problem Realdoc, and I am applying my tried and tested problem-solving technique on it: wait until it goes away. Do let us know if you find a better solution.

Molly Bloom said...

Yes, it's a beta problem. Anthony is on beta and he's having the same problem. Also, he can't post on other people's blogs who aren't on beta. He's doing the same thing...sitting tight as no-one seems to know anything and help sites aren't helping either. Let's just hope that it goes away soon and gets back to normal. There seem to be all sorts of teething problems with it.

Sending you a large packet of Maltesers, because I think you would like some.

realdoc said...

Maltesers, yum yum. Suck all the chocolate off and then they dissolve might have to go and buy some now.

richard said...

Yes. Go to Wordpress.

llewtrah said...

Oooh Maltesers. I took some Instant Malteser Drink over to Billy at the weekend (to keep his strength up) - malty choccy drink, yummers! And it was only 5p per sachet. Highly recommended. I like to suck the shoccy off Maltesers and then let the honeycomb centre crumble.